JennCollier | We hebben er een nieuwe winkel bij!!!!! nl Zuss&Zij

We hebben er een nieuwe winkel bij!!!!! nl Zuss&Zij

Terug naar nieuws

Onze nieuwe winkel Zuss&Zij!!!

1 september 2016  zijn de deuren open gegaan van onze nieuwe, tweede, winkel in Staphorst.

Aan de rotonde op het ene hoekje zit JennCollier en op het andere hoekje zit Zuss&Zij. De winkel Zuss&Zij is een winkel van Jennita en Jacquelien samen en heeft een geheel eigen stijl en concept. De hoofdcollectie is damesschoenen en daarnaast  leren tassen, riemen, en een klein hoekje kleding, net iets stoerder. We willen absoluut benadrukken dat beide winkels een totaal eigen collectie hebben. Wat er bij Jenncollier hangt is niet bij Zuss&Zij en andersom. Kijk je bij de ene winkel, kijk dan ook zeker even bij de andere, het is er totaal anders en weer hele anders spullen…..en dat is nu juist zo leuk!

Onze collectie schoenen is inmiddels aardig uitgebreid met mooie merken. Onze schoenen zijn trendy, comfortabel en betaalbaar. Vele met uitneembaar voetbed en ook hebben we breedtematen, dat betekent dat we bijna iedereen kunnen bedienen!

Onze merken: Carmens, Mustang, Tamaris, Jana, Maruti, Tangoshoes, Bullboxer, Post Xchange, La Strada, Lazamani,Pitt, Laura Vita, Caprice en vanaf sept. 2018 ook Baboos en Rieker

Kom gewoon eens langs , kijken en passen…wedden dat jij slaagt!