JennCollier | Staphorster stoffen en meer…

Staphorster stoffen en meer…

Staphorst is en blijft een boeiend dorp; met zijn eigen cultuur, klederdracht, folklore- stoffen en o.a. Staphorster stipwerk ……. reden genoeg voor een dagje Staphorst.

 

Staphorster stofjes

Leuke Staphorster souvenirs

Leuke souvenirs met Staphorst stipwerk vindt u bij JennCollier. Sieraden, fotolijstjes en kleerhangers voorzien van Staphorster stippen, dat is de nieuwste trend!

Kom gezellig langs.

173&174vernieuwd

De tassen van Annigje…

De tassen van ‘Annigje’ zijn gemaakt van echt leer met daarin verwerkt de traditionele Staphorster bloemstoffen. Deze prachtige tassen worden met de hand gemaakt door Annie Sturing uit Emmen. Daarom  heten de tassen ‘Annigje’. Speciaal voor onze winkel gemaakthoe leuk is dat!

Echt een  blikvanger. Niet oubollig of saai, maar uniek, eigentijds en anders! Bezoek ook eens haar website: www.annigje.com

De tassen van Annigje…

 

Terras bij de winkel

Bent u uitgekeken in onze winkel, dan kunt u plaatsnemen op ons terras voor de winkel. Van april tot oktober staan de tafels en stoelen uitnodigend klaar. Een heerlijke kop koffie/thee of cappuccino kunt u bij ons bestellen, en een lekkere plak koek of cake van de plaatselijk bakker mag dan niet ontbreken. Op het mooiste en tevens drukste punt van Staphorst kijkt u uw ogen uit en ziet u ongetwijfeld vrouwen in klederdracht voorbij fietsen. Een aanrader!