JennCollier | Over ons

Over ons

JennCollier in vogelvlucht…..

Het begon allemaal in maart 2009 in een hoekje van de kamer aan een klaptafel. De eerste sieraden werden gemaakt, gewoon voor de lol, voor vriendinnen, familie en kennissen. Het liep al snel zodanig, positief, uit de hand dat uitgeweken moest worden naar de garage. JennCollier was geboren. Een klein winkeltje met een beperkt assortiment, leuk en gezellig, maar toch al snel wat aan de krappe kant. Na een uitbreiding van het atelier in maart 2011 bleek ook deze ruimte al snel weer te klein. Er was maar één optie en dat was ……verhuizen. En dat is gelukt!

JennCollier is vanaf 15 maart 2013 gevestigd aan de Gemeenteweg 73a in Staphorst. Een ruim opgezet pand op een goede locatie. In maart 2018 is de winkel weer feestelijk opgegaan. 5 Jaar op de huidige locatie  en een interne verbouwing was de reden voor een feestelijk maand maart. Door de verbouwing is de winkel ruimer en lichter geworden. De modehoek is uitgebreid en de collectie kan veel beter gepresenteerd worden. Extra paskamer zorgen voor nog meer winkelcomfort.
Wat kunt en mag u van JennCollier verwachten?

Eigentijds, uniek en anders ….. de slogan van Atelier JennCollier.

Bij JennCollier is de collectie verrassend en steeds weer vernieuwend. Veel sieraden worden bij ons handgemaakt, maar ook de overige sieraden zijn exclusief. Voor een eigentijdse en unieke styling.

Naast sieraden bestaat ons assortiment uit beenmode van Oroblu, prachtige shawls en een grote collectie  tassen en clutches .

De modehoek is in de loop van de tijd aardig uitgebreid. De mensen zijn enthousiast over onze collectie. Niet te standaard, een tikkie gedurfd en  door de mooie merken weten de mensen ons te vinden. De collectie wisselt snel… gewoon even binnenlopen voor het actuele aanbod.

Bezoekers vinden het prettig om geadviseerd te worden bij het uitzoeken van de juiste accessoires bij hun kleding. Juist daarvoor moet u bij  JennCollier zijn. Persoonlijk advies en aandacht voor de klanten, dat is wat wij belangrijk vinden.

Uw ketting stuk? De meeste sieraden kunnen gerepareerd worden bij JennCollier. Verlengen of inkorten van een ketting behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar kun je elke vrouw blij mee maken?…….. Juist, met een cadeaubon van JennCollier. Voor elk bedrag en altijd feestelijk verpakt.

Bezoek onze winkel en laat u verrassen, wij verwelkomen u graag!

Sinds september 2016 hebben we er een winkel bij! Op het ene hoekje aan de rotonde zit JennCollier en op het andere hoekje zit Zuss&Zij. Deze gezellig schoenenwinkel is van mijn zus en mij en daarom voor deze naam gekozen. Prachtige, comfortabele, trendy en vooral betaalbare damesschoenen zijn er te vinden in deze stoere winkel. Ook bij Zuss&Zij staat de koffie altijd klaar. Wij zeggen wel eens : nu is het dubbelop winkelplezier in Staphorst….ga je naar de één, dan ook even naar de ander! WELKOM!