JennCollier | Magneetsieraden Energetix bij ons in het assortiment!ook voor vaderdag!!!

Magneetsieraden Energetix bij ons in het assortiment!ook voor vaderdag!!!

Terug naar collectie

Inmiddels aan ons assortiment toegevoegd, de sieraden en losse magneten van Energetix.

Prachtige sieraden van rvs/edelstaal waarin een magneet en soms ook koper verwerkt is. Jullie weten allemaal , er zit ijzer in ons bloed. Magneet werkt op de ijzerdeeltjes in de rode bloedplaatjes in ons lichaam. Daardoor is er meer energieopname, betere opname van voedingsstoffen daardoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De afvalstoffen worden sneller en efficienter afgevoerd. Magneten werken ook nog eens ontspannend op je spieren. Kom je moeilijk in slaap, bij onrustig slapen en of snurken kunnen magneten echt helpen. Dit alles zorgt ervoor, dat al vele mensen ontzettend blij zijn dat ze een sieraad met magneet of een losse magneet dragen. Pijn ,klachten en ongemakken verminderen en dat alleen omdat je een magneet draagt! Geheel pijnloos maar zeker effectief! Wel meer water drinken, dat is echt een aanrader.

Voor dames, heren en kinderen sieraden met magneet van rvs/edelstaal, dus allergie vrij en de bandjes zijn van leer. Losse magneten, oorbellen, hangers…..allemaal aanwezig in de winkel.

Folders en boekjes in de winkel aanwezig.Ook verzorgen wij party en info avonden in de winkel of bij u thuis. Vraag naar de mogelijkheden.