JennCollier | Informatie over magneten van Energetix …….

Informatie over magneten van Energetix …….

Terug naar nieuws

Wij hebben de sieraden en losse magneten van Energetix in ons assortiment. Je moet zelf ervaren wat magneet met je lichaam doet en hoe het kan helpen bij bepaalde klachten en ongemakken. Bij lichte klachten,kan een armband,ketting of oorbellen uitkomst bieden.Heb je een fikse pijn bv slijmbeursontsteking, veel last van hoofdpijn, rugpijn , veel last van hooikoorts etc. dan is het beter om een losse magneet te dragen. Deze bevestig je op je onderkleding d.m.v een klemmetje.  Maar, let op….een magneet is geen wondermiddel, dus geen geneesmiddel.Het werkt eenvoudig en vrij snel. Geef het een kans!

Uitgebreide info hieronder:

Werking Energetix magneethart   

Het magneethart of de magneetstrip van Energetix is een bijzondere accessoire met een nog meer bijzondere werking. Het magneethart en magneetstrip kunnen op iedere plek op het lichaam worden gedragen ter ondersteuning van deze locatie.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ontstekingen, blauwe plekken, insectenbeten, darm- en maagklachten, gewrichts- of spierklachten, enz. Daarnaast werken de magneethart en strip ook ter preventie. Dus wanneer u inspanning moet leveren kan dit preventief een ondersteuning bieden en verlichting geven.

Gebruik van magneettherapie:Meer power, energie en een diepere werking Werking:

Energetix sieraden hebben een sterkte van 1200 Gauss en een dieptewerking van ongeveer 8 cm, het magneethart daartegen heeft een sterkte van 2200 Gauss en een dieptewerking van ca. 12 cm. Door de magneetkracht kan de doorbloeding verbeteren en het zelf genezend vermogen van het lichaam positief beïnvloed worden. Afvalstoffen kunnen makkelijker worden afgevoerd en spanningen in spieren kunnen sneller afnemen. Wonden, botbreuken en verstuikingen (sportblessures) kunnen sneller genezen. De werking zal voor elke persoon anders zijn. Het hart en de strip kunnen “daar waar het pijn doet” geplaatst worden. Het magneethart of de magneetstrip van Energetix kunnen op elke willekeurige plaats gedragen worden. Ze bestaan uit twee delen:

  1. Het magneetelement (in staal of koper), dat onder de kleding, met het logo naar de huid gericht zijn magneetkracht aan het lichaam geeft.
  2. Het tegenstuk uit edelstaal, dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.

Gebruik: Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het probleemgebied aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meer tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie.

Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan.

Inzetbaar bij: Insectenbeten: Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

Spierpijn en andere pijnen: Met het magneethart masseren (draaiende bewegingen op de pijn plek maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.

Blauwe plekken: Draag het magneethart, eventueel met pleister op de blauwe plek geplakt. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek, en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.

Acne, eczeem: Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen, uitdrogen.

Ongesteldheid, buikpijn: Het magneethart onder de navel dragen.

Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lendepijn, spataderen, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende Bloeddruk: Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

Futloosheid, weinig energie: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.

Hoofdpijn, migraine: Het magneethart met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen.

Verstuiking: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure.

Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneethart op de benen of op de heup dragen

Onzekerheid, concentratie: Het magneethart vlak boven de navel dragen.

Depressie, emotionaliteit: Het magneethart midden tussen navel en schaambeen dragen.

Groente, fruit bewaren: Wanneer je het magneethart bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven.

Onderhoudstips: De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellakremover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken. Door normaal dragen zal dit laagje ook vanzelf verwijderd worden, dit zal alleen wat meer tijd in beslag nemen. Verkleuringen door de koper op de huid zijn normaal en tonen aan dat het koper werkzaam is. Het koper zelf zal ook verkleuren, niet nadelig voor de werking..kijk uit met vlekken op kleding.