JennCollier | Informatie over magneet sieraden van Energetix en de meest gestelde vragen!

Informatie over magneet sieraden van Energetix en de meest gestelde vragen!

Terug naar nieuws

Energetix heeft een bijzonder mooi sieraden lijn ontwikkeld van edelstaal. Dit fijne materiaal geeft geen allergie, blijft altijd mooi, verkleurd niet en is dus ideaal om dag en nacht te dragen. Voor zowel mannen als vrouwen en ook voor kids, leuke sieraden waarin een magneetje verwerkt is. Bij ons in de winkel hebben wij altijd sieraden en losse magneten op voorraad en wekelijks bestellen wij artikelen op verzoek van klanten.

Er is veel over te vertellen, maar door zelf magneet te dragen, ervaar je de werking. Het is niet zweverig , heeft niets met oculte zaken te maken. Magneet gesteente komt vrij bij een vulkaan uitbarsting en is een natuurproduct. Mensen uit de oudheid hebben de krachtige werking ontdekt.

Hieronder info over magneet sieraden en de meest gestelde vragen.

WELKOM IN DE AANTREKKELIJKE WERELD VAN ENERGETIX MAGNEETSIERADEN  Magneten zijn een gezondheidsondersteunende therapie. Magneten werken op celniveau, door het magnetisch veld dat zij maken worden de rode bloedlichaampjes opgeladen met meer energie. Dit is pijnloos. De met meer energie geladen rode bloedlichaampjes nemen meer en beter zuurstof en voedingstoffen op en voeren afvalstoffen efficiënter af.

LET OP:  MAGNETEN ZIJN GEEN GENEESMIDDEL !

Mensen die magneetsieraden dragen merken dat magneettherapie een verzachtende en positieve werking heeft bij:

  • Migraine/hoofdpijn
  • Artritis/reuma
  • Tenniselleboog/slijmbeursontsteking
  • Vermoeidheid/energiegebrek
  • Depressie
  • Verstoorde bloedsomloop
  • Menstruatie/overgangsklachten
  • Rug/schouderpijn
  • Slapeloosheid
  • Hooikoorts

nb: Voor vrouwen in de eerste drie maanden van de zwangerschap is wellicht voorzichtigheid geboden en dragers van een pacemaker moeten wij het dragen van magneetsieraden helaas afraden.

Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan en er komen steeds nieuwe ervaringen bij.De werking van koper voor reumatische aandoeningen In sommige ENERGETIX armbanden is een gedeelte van puur koper gemaakt. Dit geeft verlichting voor mensen die aan artritis of reuma leiden. Sporenelementen voornamelijk koper en zink kunnen de klachten effectief bestrijden. Koper kan een verkleuring op de huid achterlaten, dit is echter een natuurlijke reactie van het zuurgehalte van de huid. Dit is een goed teken en de groene pols laat zich makkelijk reinigen met water en zeep.

Bijzonder indrukwekkend is het effect bij sportblessures! Onderzoekers geven het advies, om bij verstuiking, builen, blauwe plekken afwisselend zakken met ijs en magneten te gebruiken!

Elektromagnetische stralingsvelden :Hoofdpijn,concentratieproblemen, slapeloosheid en vermoeidheid. Het zijn voorbeelden van chronische en hardnekkige klachten waar veel mensen problemen mee hebben. Deze stralingsvelden worden o.a. veroorzaakt door kunstmatige opgewekte elektriciteit, zoals de bekende hoogspannings-/gsm masten. Daarnaast gebruiken we in het huishouden veel elektrische apparaten zoals magnetron, televisie, computer, telefoon etc. en wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon in zijn bezit?    Al deze apparaten trekken energie uit ons lichaam en door het dragen van magneten (magneetsieraden) wordt dit verlies gecompenseerd.

Ook magneetsieraden voor dieren en dierenliefhebbers!

Magneetkracht is niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren. Wij zien steeds vaker dat de sieraden/accessoires aangeschaft worden voor geliefde huisdieren. Denk hierbij aan blessures paardensport, maar ook onrustige, gespannen dieren. De resultaten zijn vaak verbluffend. De positieve effecten van de sieraden/accessoires die we bij dieren zien ( evenals overigens bij kleine kinderen)bewijzen dat de positieve werking absoluut geen placebo effect is. In dit geval spreken dieren en kleine kinderen altijd de waarheid!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag; Hoe lang duurt het voordat de magnetische armband gaat werken? Antwoord; Sommige mensen merken al binnen heel korte tijd de positieve werking. Bij andere duurt het iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt ook van de klachten af. Een oude en/of chronische klacht heeft meer tijd nodig om opgeruimd te worden

Vraag: Waarom voel ik geen verschil?Antwoord:Daar kunnen veel redenen voor zijn. Een veel voorkomende reden is het onvoldoende drinken van water. Wij raden aan om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Magneet therapie is niet bedoelt om alleen nu en dan toe te passen. Vooral in het begin is het belangrijk dat u uw Energetix sieraad alleen af doet bij douchen en zwemmen. Hoe langer u de magneet draagt, des te vaker zult u merken, hé,ik heb minder last van hoofdpijn/hooikoorts of wat voor klacht dan ook. U zult op termijn ook merken dat uw stoelgang regelmatiger wordt. Allemaal positieve werkingen van de magneet therapie!

Vraag; Heeft de magneettherapie bijwerkingen? Antwoord; In de homeopathie is het bekend dat klachten eerst kunnen verergeren, dit komt bij het dragen van magneten ook voor. Maar met het dragen van de mooie Energetix sieraden is dit geen moeilijke opgave. Om de afvalstoffen snel te helpen verwijderen raden wij u aan veel water te drinken.

VraagHoe lang blijven de magneten werken? Antwoord; Op onze Neodymium magneten geven wij levenslange garantie. De magneten verliezen 1% in 100 jaar.

Vraag; Moeten de sieraden de huid raken? Antwoord; Nee, de magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken .Het magneethart heeft overigens wel een sterkere magneet dan de magneet in de sieraden. Een magneethart wordt dan ook aangeschaft voor een specifieke klacht. Het magneet hart kunt u aan onderkleding/bh oid klemmen zodat de magneet op de bewuste plek z’n ‘werk’ kan doen.

Vraag; Kan ik de sieraden omhouden bij douchen/baden? Antwoord; We raden u aan de sieraden niet te dragen tijdens het douchen, bij het baden in zee of in chloorwater. Zout en chloor kunnen de vergulding aantasten.Heet water lost lijm op, zodat steentjes en magneten eruit kunnen vallen. Ook haarlak,parfum en wasmiddelen kunnen uw sieraden beschadigen.

Vraag; Wat voor materiaal is er voor de sieraden gebruikt? Antwoord; Energetix magneetsieraden en accessoires zijn gemaakt van edelstaal of zijn hoogwaardig verguld.

Vraag; Moet ik mijn Energetix sieraad altijd dragen? Antwoord; U kunt de sieraden dag en nacht om houden, maar 8 uur per dag dragen is voldoende voor werking.

Vraag:Om welke pols moet ik mijn Energetix armband dragen? Antwoord: Er zal weinig verschil zijn bij het dragen van uw armband om de linker of rechterpols. Uit ervaring vertellen wij u: Bij een te lage bloeddruk adviseren wij om u Energetix armband links te dragen en bij een te hoge bloeddruk juist rechts!

Vraag: Mogen baby’s en jonge kinderen ook deze magneetsieraden dragen? Antwoord: Bij huil baby’s of baby’s die erg onrustig zijn, krampjes hebben etc. wordt er een magneet aan de luier geklemd of in de trappelzak gedaan. Vanaf ongeveer 4 jaar kunnen kinderen sieraden gaan dragen waar een magneet in zit. Zo zijn er leuke, stoere verstelbare bandjes waarbij je het magneetje erover heen schuift. Ook zijn er speciale sportbandjes. Bekijk de brochure voor de gehele collectie.

GARANTIE EN SERVICE: 30 dagen uitprobeergarantie; als u binnen 30 dagen niet tevreden bent over dit  product, kunt u het sieraad terug brengen (met aankoopbon) Wij vergoeden de aankoopprijs minus 15% administratie/verzendkosten.- geldt niet voor oorbellen-

Energetix sieraden en accessoires  zijn te koop bij Atelier JennCollier Gemeenteweg 73a 7951 CE Staphorst info@jenncollier.nl